Nåd

Vet du att Jesus vill vara med dig? Vet du att han varje dag längtar efter dig? Att han längtar efter att få höra din röst? Det gör han. Jesus gick frivilligt med på att dö för att du och jag skulle få förlåtelse. Han älskar dig så otroligt mycket, mer än du och jag kan tänka oss.

Det står i Jakobs brev 4:5: Eller menar ni att det är
tomma ord när skriften säger: avundsjukt längtar den Ande som han har låtit bo i oss?

Asså Gud är inte avundsjuk men säg så här: Att du har en vän som du verkligen vill vara med och du älskar den vännen jättemycket. Men den här vännen vill inte var med dig och den här vännen ignorerar dig helt. Det känns väl inte så skönt? OM du har varit med om det vet du hur ledsen man blir. Asså du vill vara med den här personen, lyssna på den här personen och du längtar efter att vara med den här personen hela tiden.


Det är så Jakob(han som skrev den här boken) menar. Att Gud alltid vill vara med dig. I begynnelsen när människan gick bort från honom hade han redan en plan. Det var nog en väldigt smärtsam plan... iaf, hans plan var att ge sin son till världen, så att han kunde dö på ett kors och ta alla dina bördor, allt som tynger ner dig, allt som inte skulle vara hos dig från början. Gud älskade DIG så mycket att han offrade sin enda son så att du kunde vara med honom igen, så att du kunde leva fri. Så att du kunde slippa oro, ångest, förkastelse, ensamhet och allt det jobbiga som finns i världen. Så att du kunde leva med honom. 

Jesus dog på korset  så att du kan bli fri från din synd och det som tynger ner dig. Han vill vara med dig och längtar efter dig. Genom en liten bön kan du ta emot Jesus. I Romarbrevet 10:9 står det: Om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt från de döda, skall du bli frälst. På det sättet kan du ta emot Jesus i ditt hjärta. Det är vad frälst innebär. 

Jag vill bara till sist säga: 
God made you special and
He loves you soooo much!                    



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0