pray for them.


be för dom som hatar dej.

/ amanda

..




if you can not love yourself, you can not love anyone else..!

/ amanda










respekt.

Jag har facebook, som många andra nog har, eller?
men iallfall, då gillade jag en sak som hette "Alla som tror på Gud", och jag gör ju såklart de, annars skulle vi inte ens ha den här bloggen.
Men då hade några lagt in inlägg där dom sa att alla kristna är blåsta jävlar, och att Gud är massa fula saker, vill inte ens nämna dom här.

Jag blev sååå sur! Ingen respekt.
Det står i bibeln, att så som du vill att andra ska vara mot dig, ska du vara mot dom!
Om man vill ha respekt tillbaka måste man ha respekt mot andra. Men det jag vill säga med det här, är att.
Vi kristna är inte några blåsta jävlar, vi tror på sanning.
Varför skulle vi tro på något som är på låtsas? Då sitter ni nu säkert och tänker, hur kan ni tro på något som ni inte ser?
Mitt svar till den frågan är: Du kan inte se vinden, men ändå vet du att den är där, det finns bevis på att den finns, och du känner den. Tänk så med Jesus. Det finns så sjuuukt många bevis, men jag går inte på bevisen, utan jag helt enkelt att Han finns. Så många har blvit helade från cancer, armar har växt ut framför ögonen på folk, döda har uppväckts från det döda! Vad har ni för förklaring till det?
got ya

bless / amanda

ooj!

Jag hade en religions lektion nu i veckan, och då pratade vår grymma religions lärare om några av Jesu lärjungar, och medans han pratade om det gick han in på en annan sak.

En riktigt cool grej tycker jag då.
Förut, när det var en kejsare som förföljde kristna, riktigt hårt. De betydde ju då att han dödade alla som var kristna.
Så man fick hålla det hemligt. Då var de kristna riktigt smarta. För att kunna veta om den andra man paratde med var kristen, satte man sig i sanden och målade en fisk i sanden, om den andre satte sig och också målade, betydde det att han/hon också var kristen. Men om den andra personen inte reagerade så visste man att han/hon inte var krsitna! De är där ifrån man har fått de kristna tecknet, fisken Man brukar ha den på baksidan av bilen om man är kristen, du kanske känner igen den om jag visar den?



den här lilla krumeluren, man kanske ser att det är en fisk?
eller?

bless / amanda

när jag tänker





såhär ser jag ut när jag tänker på vad Jesus gjorde för oss på korset!

Bless / Amanda


grym muusik

 

 

 


att be är att samtala med Gud, din pappa






trygg..



Själv kan jag säga, att när mamma eller pappa är nära, och något läskigt händer, känner jag mej ALLTID trygg, man känner ett slags beskydd. Det här är en bild på en liten bebis som har sin hand i sin pappas hand.
Tänk dej nu, du är bebisen och den stora handen på bilden är Pappa Guds hand.

När jag är ute sent, efter ungdomsmöterna eller jag kanske varit ute med massor med kompisar, och jag ska gå den där läskiga vägen, då känner jag mig trygg, för jag vet att Gud är med.
Jag säger inte att man ska ta massor med risker, gå på dom farligaste ställerna och tänka, "det händer inget, Gud är med mej" , men grejen är att Gud alltid kommer vara med oss, fastän vi vill det eller inte.
Försök inte gömma dej från Gud, för han kommer ALLTID hitta dej!

Bless / Amanda

Why people don't go to church

Lyssna på den här, den kanske är lite lång, men grymt bra!

 

Bless / Amanda


Fullfölja Hans plan, eller bara låta den vara.

Det var konferens för några veckor sedan, i vår grymma kyrka Södermalmskyrkan, och då var det en kille som predika, Rich Witmer. Han sa en sak, som jag bara inte kunde sluta tänka på, han sa "Om du förändras, så förändras allt".

När någon säger "Det var ditt fel" då ska du inte bli ledsen, känna dej dålig. För att om problemet finns hos dej, finns också lösningen hos dej. Om problemet finns hos någon annan, måste ju han/hon välja själva om dom ska lösa problemet eller låta det ligga kvar där, och bara bli större och större.
Gud skapade oss med egen vilja, det gjorde Han för att han älskar oss, och Han vill inte heller att vi ska känna oss tvingade att tro på honom, eller inte tro på honom.
Där har vi ett val igen, tro eller inte tro.
Tänk att just DU kom till jorden, av ALLA människor som finns , så finns just du.
Tror du att du kom till av en slump, du bara hamnade här på jorden för att inte göra någonting?
Själv tror jag att Gud har ett syfte med ditt liv, mitt också.
Han kanske vill att du ska ut och vinna massor med människor, eller bli missionär och åka ner till Kina och predika.
Där kommer ett val igen.
Du kan välja att ta den här stora drömmen har för ditt liv, Hans plan, syftet med ditt liv, och använda den, göra Hans vilja, den vilja Han har för dej, eller så gör du så att du tänker "ska jag göra en sån sak, nej, jag kan inte, de är bara frimodiga människor, såna som levt med Gud hela sitt liv som kan göra det".
Då har du fel. Du kan göra det lika mycket som dom. Varför skulle annars Gud givit dej den planen.
Om vi väljer att ta det steget, ta emot Hans dröm för vårt liv, och fullfölja den, så kommer Gud hjälpa oss i ALLT.
Han skulle väl inte kunna skicka ut dig till Kina och säga "Nu får du klara dej själv". Nej, han fixar allt, när pengarna är slut, du har ingen mat att äta, men väljer att tro att Gud ska hjälpa dej, gör Han det. För han ser till ditt hjärta, din tro.

Bless / Amanda

Berg, flytta dig!

En sak jag lärt mig nu på sistone är att ingenting är för stort för Gud. Alla berg som kan finnas i våra liv, nu snackar jag inte om berg som typ Mount Everest utan om problem i våra liv, kan försvinna om vi bara ber om det. Jag behöver tro att Gud kan hjälpa mig, så kommer Han göra det. Jag behöver inte bekymra mig för allting runt omkring mig, allting kommer att lösa sig eftersom jag har Gud på min sida.

"Därför säger jag er: bekymra er inte för mat och dryck att leva av eller för kläder att sätta på kroppen. Är inte livet mer än födan och kroppen mer än kläderna? Se på himlens fåglar, de sår inte, skördar inte och samlar inte i lador, men er himmelske fader föder dem. Är inte ni värda mycket mer än de? Vem av er kan med sina bekymmer lägga en enda aln till sin livslängd? Och varför bekymrar ni er för kläder? Se på ängens liljor, hur de växer. De arbetar inte och spinner inte. Men jag säger er: inte ens Salomo i all sin prakt var klädd som en av dem. Om nu Gud ger sådana kläder åt gräset på ängen, som i dag finns till och i morgon stoppas i ugnen, skall han då inte ha kläder åt er, ni trossvaga? Gör er därför inga bekymmer, fråga inte: Vad ska vi äta? Vad ska vi dricka? Vad ska vi ta på oss? Er himmelske Fader vet att ni behöver allt detta. Nej, sök först Guds rike och Hans rättfärdighet, så ska ni få allt det andra också. Gör er alltså inte bekymmer för morgondagen. Den ska själv bära sina bekymmer. Var dag har nog av sin egen plåga."

Jag vet att när allting är svårt runt omkring mig så hjälper ändå Gud mig. När det är stressigt i skolan kan jag ta en sak i taget och be att allting ka ordna sig. När det är kämpigt i relationer kan jag luta mig bak, ta det lugnt och tacka Gud att allting kommer ordna sig. Han bryr sig om mig och dig och allting om vi går igenom!

sjuuukt fin låååt, lyssna noga på vad den handlar om!

 

/julia


Varför inte tro?

"Tron är en övertygelse om det man hoppas,
en visshet om det man inte ser."
Jag undrar verkligen varför inte människor här i samhället inte tror på sanningen.
"Tro på Gud" står det i ett av kapitlerna i bibeln, varför gör vi inte det då?

Jo, för människorna har sin egna vilja, vi tror alltid att vi har rätt, tills det kommer stunder då vi inte förstog varför de hände, eller de där andra händer,  för att vi lyssnade på oss själva, och inte på den lilla röst som viskade inom oss och sa att vi inte alls skulle göra så.

 

/ julia


welcome!

Det finns anledningar till att den här bloggen just blev den här bloggen, och varför den heter "Tobesaved"
Vi vill sprida ett buskap, ett budskap som många redan sprider ute i världen, men svenska ungdomar behöver också få höra sanningen. Tänk dej en sån blogg som tjejer gör om Justin Bieber, där dom skriver skvaller om han, lägger ut bilder, musik och fakta, tänk er Justin Bieber, fast byt ut honom mot en bättre person..
Ni kommer få se i bloggen vem vi menar!


RSS 2.0